Telefon kılıfınız kirlendiyse yenisine para vermeye gerek yok! Sadece iki malzeme ile kılıflar yeniden tertemiz olacak

Telefonlarımızın dış kısımlarını kırılma ve çizilmelere karşı koruyan kılıflarımız zamanla kir tutmaya ve kahverengimsi bir sarı renge dönmeye başlar. Kirlenen telefon kılıfları çöpe atılsa da, bunun yerine dakikalar içerisinde kılıfları yeniden tertemiz yapabilirsiniz.

Son Güncelleme:

Telefonlarımızı kırılmalardan ve çizilmelerden koruyan kılıflar zamanla kirler toplamaya başlar. Daha estetik bir görüntü için çoğu zaman şeffaf alınan kılıflar kirlendiğinde ise doğal renginin dışına çıkarak sarı-kahverengi arası bir tonda sıkışıp kalır. Telefon kılıflarında sararmalar meydana geldiğinde çoğu kişi yeni bir kılıf arayışına girse de, sararan telefon kılıflarını tek bir doğal yöntem ile kolaylıkla yenden tertemiz yapabilirsiniz. 

Telefon kılıflarına şeffaf görünümü yeniden kazandıran bu doğal yöntem ile sürekli yeni kılıf almanıza gerek kalmayacak. Ekonomi dostu doğal yöntemler arasında yer alan bu temizlik önerisi ile telefon kılıflarınızı kısa sürede tertemiz yapabilirsiniz. İşte telefon kılıflarını temizlemenin püf noktası: