Telefon kılıfınız kirlendiyse yenisine para vermeye gerek yok! Sadece iki malzeme ile kılıflar yeniden tertemiz olacak

Telefon kılıflarında doğal temizlik önerilerinden yararlanarak kolaylıkla kılıflarınızı koruyabilirsiniz. Sürekli yeni kılıf parası ödemenize gerek kalmadan uzun süre şeffaf kılıf kullanmak için ise sadece karbonata ihtiyaç duyacaksınız. Doğal bir temizlik ürünü olan karbonat ile telefon kılıflarını dakikalar içerisinde temizleyebilrisiniz. 

Bu doğal yöntem ile telefon kılıflarını yeniden şeffaf haline döndürmek ve sararmalardan kurtulmak için ilk olarak 4 yemek kaşığı karbonatı çok az su dökerek karıştırın. Bu şekilde sürekli karıştırarak ve su ekleyerek bir macun kıvamı elde edin. Karışımınız pürüzsüz bir macun kıvamı aldığında eski bir diş fırçası ya da sünger alın. Diş fırçası ya da süngeri kullanarak telefon kılıflarınıza karışımı sürün.

Bu şekilde 10 dakika bekledikten sonra kılıfınızı ılık su altında elleriniz ile ovalayarak temizleyin. Sular aktıkça telefon kılıfınızdaki renk değişimini göreceksiniz. Bu yöntemi telefon kılıfları tamamen şeffaf hale gelene dek tekrarlayabilirsiniz. Herhangi bir zararı yoktur.