Sivilcelerden kurtarıyor, cildi pamuk gibi yumuşatıyor! Cilt bakımında bu doğal yöntemi uygulayan sivilcelerden sonsuza dek kurtuluyor

Cilt bakımında doğal koruyucu olan balın cilt maskelerinde kullanılması içerdiği antioksidan etkileri sayesinde cildimizin temizlenmesini sağlar. Doğal maske içerisinde kullanacağınız bal ciltte oluşan sivilce ve akne gibi zararlı oluşumlardan kurtulmaya yardımcı olur. Bal ve tarçın ile hazırlanan doğal maske ile cilt bakımını doğal şekilde tamamlayabilirsiniz. 

Doğal maskeyi hazırlamak için ilk olarak 2 tatlı kaşığı bal ile 1 tatlı kaşığı tarçını karıştırın. Bal ve tarçın tamamen karıştıktan sonra maskeyi cildinize ince bir tabaka oluşturacak şekilde masaj yaparak uygulayın. Bu aşamada maskeyi uygulamadan önce cildi iyice temizlemek önemlidir. Maskeyi cildinizde 10 dakika beklettikten sonra ılık su ile narince cildinizi yıkayın ve maskeyi çıkarın. Son olarak kuru cildinizi cilt tipinize göre bir doğal yağ ile nemlendirin ve bakımı tamamlayın. Düzenli olarak uygulandığında bu doğal maske ile cildiniz pürüzsüz bir görünüm kazanacak.