Ispanağı yıllardır yanlış pişiriyormuşuz! Bu şekilde pişirmek ıspanağın faydalarını ikiye katlıyor

Kış aylarının en sevilen sebzelerinden biri olan ıspanak içerisinde bulunan demir, kalsiyum ve vitaminler ile yeşil yapraklı sebzeler arasında da özel bir yere sahiptir. Ancak ıspanağı bugüne kadar yanlış şekilde pişirdiğimiz ortaya çıktı. Ispanak bu şekilde pişirildiğinde faydaları iki katına çıkıyor.

Son Güncelleme:

Kış aylarının en sevilen sebzelerinden biri olan ıspanağı yıllardır yanlış şekilde pişirdiğimiz ortaya çıktı. Demir, kalsiyum, A ve C vitaminleri, antioksidanlar gibi pek çok besin değeri bakımından zengin olan ıspanağın pek çok farklı pişirme yöntemi var. Bu pişirme yöntemlerinden biri ise diğerlerine kıyasla çok daha sağlıklı. Ispanağı bu şekilde pişirmek besin değerlerini korumasına yardımcı oluyor.