Puf puf kabarıyor ama asla yağ çekmiyor! Pişiyi böyle hazırladığınızda kahvaltı sofrasının yıldızı olacak

Kahvaltılarda lezzeti ile sıklıkla tüketilen hamur kızartması olarak da bilinen pişi hazırlama sürecinde dikkat isteyen bir gıdadır. Pişinin doğru şekilde hazırlanması ile yağ çekmemesini sağlayabilirsiniz. İşte yağ çekmeden kabaran pişi tarifi...

Son Güncelleme:

Pazar günleri ailenin bir arada olduğu kahvaltılarda bir yıldız gibi parlayan pişinin tadına doyum olmadığını hepimiz biliriz. Ancak pişinin kahvaltıda ve çay sohbetlerinde tüketilmesi çektiği yağın çok olmasından dolayı bir miktar sorun oluşturur. Yağda pişen pişiyi hem kabartmak hem de yağ çekmemesini sağlamak ise zor bir süreçtir. Fakat bu yöntemle pişi hem puf puf kabarıyor hem de hiç yağ çekmiyor. İşte kahvaltıların vazgeçilmezi pişiyi yağ çekmeden pişirmenin püf noktası: