Patates kızartmasını dışarıdan almaya son! Fast food restoranlarının lezzet sırrı ortaya çıktı
Patates kızartmasını dışarıdan aldığınız zaman çok çıtır çıtır olmasına rağmen, evde kendiniz hazırladığınız zaman daha yumuşak bir yemek ortaya çıkar. Bu nedenle daha çok dışarıda yenilen patates kızartmalarının tadı hoş gelir. Ancak bu durum sona eriyor.
Son Güncelleme:
Patates kızartması hazırlarken uygulayabileceğiniz bazı lezzet sırları bulunuyor. Doğru yöntemle pişirilen patates kızartması çıtır çıtır oluyor Öncelikle bilmelisiniz ki, patates kızartmasının piştikten sonra yumuşamasına neden olan şey içerisindeki nişasta. Bu nedenle patatesleri kızartmadan önce nişasta ve patates ayırmanız gerekiyor. İşte fast food restoranlarında yiyeceğinizden bile daha lezzetli çıtır çıtır patates kızartma yöntemi:
Kaynak: Haber Global TV