Meğer Türk kahvesi bu şekilde pişirmek gerekiyormuş! Türk kahvesi fokur fokur köpürsün istiyorsanız...
Türk kahvesinin en önemli özelliği pişirirken ocakta köpürmeye başlaması ve bu köpüğün fincana ayrılmasıdır. Türk kahvesinin tam kıvamında ve bol köpüklü olması için aslında bu şekilde pişirmek gerekiyormuş.
Son Güncelleme:
Lezzeti bol, herkesin severek tükettiği ve artık geleneklerin içinde dahi yer alacak kadar kültürümüz ile bütünleşmiş olan Türk kahvesini pişirmek için bazı tüyoları bilmek gerekiyor. Türk kahvesi pişirmek isteyenlerin en çok zorlandıkları kısım kahvenin köpüğü oluyor. Türk kahvesinde köpük oranını tutturmak zor olarak biliniyor.
Fakat bu püf noktayı öğrendikten sonra kolaylıkla bol köpüklü leziz Türk kahvesi pişirebilirsiniz. İşte Türk kahvesini bol köpüklü pişirmenin en kolay ve en doğal yöntemi:
Kaynak: Haber Global TV