Kurabiye istediğiniz gibi pişmiyorsa sebebi budur! Kurabiyeyi böyle pişirince herkes tadına hayran kalacak
Keyifli bir aroması ve hazırlanışı olan kurabiyeyi evlerde hazırladığınızda bazen kıvamı tutmayabilir. İlk piştiğinde dahi sert halde kalan kurabiyeleri doğal yöntemler kullanarak yumuşatabilir ve keyifle hazırlayarak yiyebilirsiniz.
Son Güncelleme:
Kurabiye pişirirken pek çok kişi farkında bile olmadan aynı hatayı tekrarlıyor. Sıklıkla tekrarlanan bu hata kurabiyenin kıvamlı bir şekilde pişmesini engelliyor ve alan kişinin elinde dağılmasına neden oluyor. Lezzetli bir kurabiye yeme isteği de bu şekilde hayal kırıklığına dönüşüyor.
Ancak yemek tarifleri içerisinde yer alan püf noktalardan yardım alabilirsiniz. Doğal yöntemler ve yemek pişirmenin püf noktaları sayesinde ağızda dağılana kadar tek parça halini korumayı başaran ve içi yumuşacık pişen kurabiyeler hazırlayabilirsiniz. İşte kurabiyenin sert pişmesine neden olan hata ve yumuşacık kurabiye pişirmenin püf noktası: