Kızartılan patlıcanların kararmasını böyle önleyebilirsiniz: Patlıcanlar nar gibi kızarırken kendi rengini asla kaybetmeyecek!
Kızartma yaparken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Kızarttığınız sebzelerin rengini koruması ve kızartma yağı içerisinde kararmaması için bazı doğal yöntemler ve püf noktaları bilmeniz gerekiyor. bu yöntemler patlıcanlar kızarırken asla kararmıyor.
Son Güncelleme:
Kızartma yemekleri hazırlarken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Özellikle patlıcan kızartırken karşı karşıya kalınan bir sorun olan sebzenin kızarması, patlıcanın tadını değiştirir. Daha isli bir tada sahip olan kararmış patlıcanı yemek yerine doğal yöntemlerden yardım alarak patlıcan kızartmanın püf noktalarını kullanabilirsiniz.
Patlıcan kızartırken bu püf noktasını öğrendiğiniz zaman kızartma esnasında patlıcanlar kararmıyor. İşte patlıcanın kızarırken karamasını önleyen doğal yöntem:
Kaynak: Haber Global TV