Kış aylarının vazgeçilmezi olan kestaneyi bir de böyle pişirin! Kestane bu şekilde pişince kabuğu kolaylıkla soyuluyor
Kış mevsiminin yavaş yavaş gelmesi ile birlikte kestane pişirme sezonu da açılmış oldu. Kestaneler ister fırında ister tavada ister de haşlanarak pişiriliyor ancak kabuklarını soymak tam bir eziyet oluyor. Bu doğal yöntem kestane kabukları kağıt gibi soyuluyor.
Son Güncelleme:
Kış ayları geldiğinde sokaklarda seyyar arabalarda bile rastlayabileceğimiz vazgeçilmez bir lezzet olan kestaneler aynı zamanda sağlık açısından da belirli faydalar sunar. Bağışıklığı güçlendiren kestane kış aylarında hastalıklara yakalanma riskini düşürmektedir.
Sağlıklı yapısı ve lezzeti ile hemen herkesin severek tükettiği kestaneyi pişirmek ise tüketmek kadar keyifli değildir. Kestane ne kadar kolay pişse de kabuklarını soyma işi adeta bir işkenceye dönüşür. Kestane kabuklarını doğal yöntemler ile kolayca soyabilirsiniz. İşte kestane kabuklarını doğal yöntemler ile hemen soymanın püf noktası: