Kırmızı etten 3 kat daha ucuza satılıyor, faydaları saymakla bitmiyor! Yaşlanmamanın formülü bu iki balıkta gizli

Uskumru: Uskumru sağlık açısından en faydalı balık türleri arasında yer almaktadır. Protein ve amino asitler bakımından zengin olan uskumru ayrıca içerdiği yoğun omega-3 yağ asitleri ile iltihap söktürücü özelliğe sahiptir. Vücuttaki kronik iltihabı temizler.

Uskumru vücutta kendi kendine üretilemeyen besin maddeleri açısından zengindir. Bol miktarda magnezyum, potasyum, fosfor ile B,D ve A grubu vitaminleri içermektedir. 

Kalbin çalışma düzenine yardımcı olan uskumru kolesterolü düşürür ve kan basıncının dengelenmesini sağlar. Kan damarlarını genişletir ve güçlendirir. :uskumru tüketmek ateroskleroz ve diğer kalp hastalıklarına karşı vücudu korur. Haftada 2 uskumru yemek bağışıklığı güçlendirir.