Pişmaniye gibi dağılan kavurma yapmanın püf noktası: Böyle pişirince leziz oluyor
Kurban Bayramı gelirken ustalarından kavurma tarifleri de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Kavurma pişirmenin pf noktalarını bildiğimniz zaman ağızda pişmaniye gibi dağılan leziz mi leziz bir kavurma pişirebilirsiniz. İşte yumuşacık kavurma pişirmenin püf noktaları...
Son Güncelleme:
Kurban Bayramı geleneklerinden biri olan kavurma pişirme adetini devam ettirecek olanların kavurmayı lokum gibi pişirme yöntemlerini bilmesi gerekiyor. Kavurma pişirirken püf noktalarına dikkat etmediğiniz takdirde kavurma kısa sürede kurumaya başlar ve ağızda istenildiği gibi dağılmaz. İşte ağızda pişmaniye gibi dağılan kavurma pişirmek için bilmeniz gerekenler:
Kaynak: Haber Global TV