Karadenizlilerin gizli yöntemi açığa çıktı! Balık yedikten sonra halsizlik ve şişkinlik çekenlerin meğer ilk yapması gereken buymuş

Kış aylarının favori yemeği olan balığı tükettikten sonra bazı kişiler şişkinlik ve halsizlik çekebilirler. Balık yemeklerinin çoğu zaman içerdiği yağlar ve pişirme yöntemleri nedeni ile ağır olduğu bilinir. Ayran ile hafifletilmeyen balığın oluşturduğu şişkinliğe ise doğal bir çare bulunuyor.

Balık yemekleri her ne kadar lezzetli olsalar da ağır yemeklerdir. Özellikle mide sorunları yaşayan kişiler tarafından tüketildiklerinde kısa süreli şişkinlik ve halsizliğe eden olabilen balıkların bu etkisini geçirmek için uygulayabileceğiniz bir doğal yöntem bulunuyor. 

Türk mutfağının en faydalı besinlerinden biri olan balık içerdiği doğal yağlar ve vitamin değerleri sayesinde adeta bir şifa deposudur. Ancak balık yemekleri bazı kişiler için ağır gelebilir. Normalde ağır yemeklerin yanında ayran ya da yoğurt tüketilse de balık ile birlikte tüketilemeyeceğinden bu durumda başka bir gıda devreye giriyor. 

Balık yemeklerinin ağırlığını alan ve mide sorunlarından koruyan doğal yöntem olan bu beslenme püf noktasını kolaylıkla uygulayabilirsiniz. İşte gönül rahatlığıyla balık yiyebilmek için tek başına yeten doğal yöntem:

Kaynak: Haber Global TV