Isırdıkça çıtırdayan patateslerin sırrı meğer buymuş! Patateslerin çıtır çıtır olmasını isteyen hemen deniyor

Patates kızartması hazırlamak kendi başına bir ustalık ister. Dışarıdan bakıldığından çocuk oyuncağı gibi duran patates kızartmasının çıtır çıtır pişmesi için bazı doğal yöntemlerden yardım alabilirsiniz. Patatesi bu şekilde kızartınca çıtırtısı tüm binaya yayılıyor.

Son Güncelleme:

Patates kızartmasını evde kızarttığınızda dışarıda satılan kızartmalar kadar çıtır olmayabiliyor. Patates kızartmasını lezzetine lezzet katan çıtırlığını yakalamak için ise bazı püf noktalara dikkat etmek gerekiyor. Patateslerin hem tadının hem de çıtırtısının katlanarak artmasını sağlayan doğal yöntemler ile artık dışarıdan patates kızartması alma devri bitiyor. 

Patates kızartmanın püf noktası sayılan doğal yöntemler usta aşçıların yemek tarifleri kitaplarından sofralarınıza taşınıyor Patatesin lezzetini katlayan bu altın tüyolar şu şekilde karşımıza çıkıyor: