Hala satılıyorken bu lezzeti kaçırmayın! Sokak satıcılarının kullandığı kestane pişirme yöntemi açığa çıktı
Kestane pişirmek tabir yerindeyse bir sanattır. Kabuklu kestanelerin kabuğun zarar vermeden iç kısmının nar gibi kızarmasını sağlamak için kullanabileceğiniz bazı doğal yöntemler bulunuyor. Yemek hazırlamanın püf noktalarından olan bu yöntemi evlerinizde deneyebilirsiniz.
Son Güncelleme:
Kış aylarının en sevilen lezzetlerinden biri kestanedir. Daha çok bir sokak lezzeti olan ve dumanı üstünde kokusu ile bizleri yolumuzdan çeviren kestaneyi evlerde de aynı lezzeti yakalayarak hazırlayabilirsiniz. sokak satıcılarının kullandığı yemek pişirme tüyolarından yararlandığınızda enfes kokusu ve tadı ile kestaneyi koltuğunuzda ayaklarınızı uzatarak keyifle yiyebilirsiniz.