Güneş artık yengeç burcuna geçiş yaptı! Dinçer Güner duyurdu: 1 ay etkili olacak

"Yengeç sürecinde, aidiyet duygusu ön plana çıkar. Kendinizi ait hissetmediğiniz mekanlarda, ortamlarda bulunmayı pekte istemeyeceksiniz belli ki. Güvenlikle ilgili konularda yine ön planda olacaktır. Önce kendinizin sonra kendinizin güvenlik konuları ile yakından ilgilenebilirsiniz. Evinize, arabanıza alarm sistemleri taktırabilirsiniz mesela.

HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN İŞLERİ ÇOK KOLAY OLACAK

Yengeç bereketli burçlardan biridir, bu yüzden bu süreçte yatırımlarınızın karşılığını fazlası ile alabilirsiniz. Ve doğurganlığı temsil eder, bu bir aylık süreçte hamile kalmak isteyenlerin işleri çok daha kolay olacaktır.

Yengeç geçmişle, tarihle, eskilerle çok ilgilidir. Bu yüzden tamda bu bir aylık dönemde eski konular, eski arkadaşlar, eski fotolar, eski çocukluk günlerinizi geçirdiğiniz yerler, anılarınızı hatırlatacak temalarla sıkça karşılaşabilirsiniz. Ya da bu dönem, aile geçmişinizi araştırmak, köklerinizi araştırmak, soy ağacınızı çıkarmak, aile büyüklerinizle daha çok bir araya gelmek içinde en ideal dönemdir.

KİLO ALABİLİRSİNİZ

Tabii bu süreçte güvenlik alanlarından çıkmak, kendinizle ilgili değişimler yapmak pekte kolay olmayabilir psikolojik açıdan özellikle.

Ve pek tabii Yengeç, beslemek-büyütmekle de çok ilişkilidir. Bu bir aylık dönemde ne yazık ki mutfakta daha çok zaman geçireceğiz, birbirinden lezzetli yemeklere hayır demek çok kolay olmayacaktır. Bu bir ay biraz kilo alabiliriz şimdiden söylim.

Şimdiden tüm yengeçlerin doğum günleri kutlu olsun :)"

Kaynak: Haber Global TV