Güneş artık yengeç burcuna geçiş yaptı! Dinçer Güner duyurdu: 1 ay etkili olacak

"Anılarına çok düşkün oldukları için atamama ve biriktirme gibi bir huyları da vardır. Çok iyi koleksiyon yapan kişiler Yengeç burcundan çıkar. Yengeçler kendilerini hep güvende ve koruma altında hissetmek isterler, bu yüzden dış dünyada kendilerini biraz yabancı hissederler eğer güvenlik ağlarının elden gitme tehlikesi varsa, duygusal travmalar yaşayabilirler.

ARKADAN DOLAŞARAK...

Burçlarının sembolünde yer alan Yengeç gibi, istedikleri zaman kabuklarına çekilirler ve onları oradan çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Hedeflerine ulaşmak için düz ve direkt bir yol izlemek yerine kenarlardan ve arkadan dolaşarak ilerlemeyi tercih ederler. Bunu karşılarına çıkabilecek tehlikelere karşı temkinli olmak amacıyla yaparlar.

HARİKA BİR DÖNEM

Maddi olarak da biriktirmekten hoşlanırlar, her zaman kötü günler için bir yerlerde bir güvenceleri vardır. Empati kurma yetenekleri yüksektir. Hassas yapıları nedeniyle bazen kolay hayal kırıklığına uğrayıp, moralleri kolay bozulur. Yengeç anaçlık yapan, koruyan, besleyen bir burçtur. Bu burçtan kişiler isterlerse çok iyi yemek yapabilirler.

ARZULAR İSTEKLER, DUYGULAR...

Güneş’in evcimen, yumuşak, anlayışlı ve sevgi dolu Yengeç burcuna geçmesi ile siz de bu atmosferi yansıtan arzular, istekler ve duygular içine girebilirsiniz. Ailenizle ve sevdiklerinizle olmak, aşina olduklarınız ve sizi mutlu eden yakın çevrenizde güven bulmak, evinizle ilgilenmek, ailenizi ön plana almak için güzel bir süreç olacak. Bu dönemde ev işleri ile ilgilenmek, yuva kurmak, çocuklarla ilgilenmek, çocuk bakmak, sevdiklerinize , ebeveynlerinize aile büyüklerinize bakım ve ilgi göstermek ve tatil yapmak için ideal bir zamandır.

Evinizi değiştirebilir, ev alabilir, evinizi satabilir, toprak alım-satım işleriniz gündeme gelebilir kısacası gayrimenkul ile ilgili konulara yönelebilirsiniz.

Yine bu süreçte birikim yapmak, para biriktirmeye başlamak ya da belki bir şeylerin koleksiyonunu yapmak için de harika bir dönemdir. Yazın başlangıcı ile birlikte artık tatil organizasyonları yapmak, ailenize tatile gitmek ya da kendinizi aile gibi hissettiğiniz kimselerle tatile gitmek içinde harikadır."

Kaynak: Haber Global TV