Derede kayıkla yüzen iki Kızılderili kız arasındaki 5 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 20 saniyede buluyor

Zeka oyunları, bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı olan araçlardır. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 20 saniye oyalayabilecek bir test daha.

Son Güncelleme:

İşte kafanızı karıştıracak yeni bir bulmacayla daha karşınızdayız. Derede kayıkla yüzen Kızılderili kızı gösteren bu iki fotoğraf arasında 5 fark var. Bulmak için ise 20 saniyeniz var.

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar iki resim arasındaki 5 farkı 20 saniyede buluyor.

Neredeyse tamamen aynı görünen bu iki resim arasındaki farkları bulmayı başardıysanız bravo. Bu testi 20 saniyede çözmek yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor. 

Eğer iki resim arasındaki 5 farkı 20 saniyede bulmayı başaramadıysanız üzülmenize hiç gerek yok. Sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor.

 Öncelikle 5 farktan 3'ü hemen gözünüze çarpacaktır. Ancak geriye kalanları bulmak ise gerçekten de kolay değil.

20 saniyede doğru yanıta ulaşamayanlar için yanıt aşağıda...

Zeka bulmacası olarak karşımıza çıkan görselde farkları tespit etmek için resimdeki görülmeyen detayları açığa çıkarmanız gerekiyor. Yüksek IQ'su olanlar için bu fark bulma oyununu çözmek için saniyeler yetiyor. 

Havadaki buluta, arkadaki ağacın dalına, göldeki yapraklara, kızın başındaki tüylere ve kurbağaya dikkat edenler zorlanmadan 5 farkı bulmayı başardı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber