İşte milyonları birbirine düşüren zeka testi: Resimdeki farklı motosikleti 14 saniyede bulanlar dahi sayılıyor!

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi geliştiren bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Resimdeki farklı motosikleti bulmak için dahi olmak gerekiyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi geliştiren zeka bulmacalarında amaç farklı olan nesneyi mümkün olan en kısa sürede bulmaktır. Bu görselde farklı motosikleti ayırt etmek için en az 130 IQ'ya sahip olmak gerekiyor. 

Yukarıda yan yana dizilmiş motosikletlerin olduğu bir görsel yer alıyor. Bu motosikletlerden biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise resimdeki farklı motosikleti 14 saniye içerisinde bulmanız. Ancak bu düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Resimdeki farklı motosikleti 14 saniyede bulmak için dahi olmak gerekiyor. 

Yalnızca bir dâhinin çözebildiği bu testte farklı motosikleti bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta farklı motosikleti görebildiniz mi? 

Resimdeki farklı motosikleti 14 saniyede bulamayanlar doğru yanıta haberimizin sonraki sayfasından ulaşabilirler. 

Kaynak: Haber Global TV