Bu faydasını duyan vakit kaybetmeden fındık almaya koşuyor! Günde en az 7 adet fındık yediğinizde vücudunuzdaki değişime çok şaşıracaksınız

Sağlıklı beslenme alışkanlıkları kapsamında pek çok doğal besinin faydaları yeniden öğreniliyor. uzmanlar tarafından tüketimi tavsiye edilen fındığı günde en az 7 tane olacak şekilde yediğinizde sonuçlarına çok şaşıracaksınız.

Son Güncelleme:

Çoğu kişi tarafından severek tüketilen kuruyemişlerden olan fındık sağlığımız açısından önemli faydalar sunar. Uzmanlar tarafından tüketimi önerilen gıdalardan biri olan fındığın günde 7 adet tüketilmesi ise belirli özel faydalar sunuyor. Sert ve kabuklu bir kuruyemiş olan fındığın günde en az 7 adet tüketilmesi gerektiği vurgulanıyor. 

İçerisinde önemi vitamin ve mineraller barındıran fındık sağlıklı bir hayata adım atmanın önemli yardımcıları arasındadır. Fındığın içinde B2, C, E ve K vitaminleri bulunur. Aynı zamanda yapısında potasyum, magnezyum, protein ve çinko barındıran fındığın günde 7 adet tüketimi şu şekilde faydalar sunuyor:

Kaynak: Haber Global TV