Bir mutfak sırrı daha açığa çıktı! Meğer muhallebi bu şekilde pişirince asla topaklanmıyor, pürüzsüz pişiyormuş
Hemen hemen herkesin severek tükettiği ve nesilden nesle tarifi aktarılan muhallebiyi hazırlarken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var. Muhallebinin topaklanmasına karşı alınacak bu önlemi öğrendiğinizde pürüzsüz ve leziz bir muhallebi hazırlayabilirsiniz.
Son Güncelleme:
Neredeyse herkesin severek tükettiği, basit hazırlanışı ve düşük maliyetine karşı enfes tadıyla bizleri mest eden muhallebiyi pişirirken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var. Muhallebinin pişirilirken topaklanmaması için uygulanması gereken bazı püf noktalar var. Lezzetli ve pürüzsüz bir muhallebi hazırlamak aslında oldukça basit.
Bu püf noktaları uyguladığınız zaman muhallebinizi yiyenler ısrarla tarifini soracaklar. İşte pürüzsüz ve leziz muhallebi hazırlamanın püf noktası:
Kaynak: Haber Global TV