Bebek gibi bir cilde sahip olmak için kremlere para ödemeyin! Bu karışım ile cildiniz elmas gibi parlayacak

Cilt bakımında doğal yöntemleri tercih ettiğinizde krem ve kimyasal içerikli bakım ürünlerinin zararlı etkilerinden cildinizi arındırabilirsiniz. Sağlıklı bir cilt yapısı kazanmak için rahatlıkla kullanabileceğiniz bu doğal yöntem zeytinyağı ve bal ile karışımıza çıkıyor. 

Ciltte oluşan sivilce e aknelere karşı etkili olan bal-zeytinyağı karışımı cildinizi besleyerek kırışıklıklardan korunmanıza da yardımcı olur. Toksinlerin atılmasına yardımcı olarak cilde pürüzsüz bi görünüm veren doğal karışım kolajen üretimini destekleyerek cildinizin hem parlak hem de gergin bir görünüm almasını sağlar. 

Bal ve zeytinyağı karışımı ile cilt maskesi hazırlamak için 1 küçük kase balın içerisine 3 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin. Ardından karışımı homojen hale gelene dek karıştırın. Daha sonra mikrodalgada 15-20 saniye karışımı ısıtın. Ağda kıvamı alacak olan karışımın içerisine 5-6 damla limon ekleyerek son kez karıştırın. Temizleyip kuruladığınız cildinize karışımı uygulayın. 25-30 dakika maskeyi cildinizde beklettikten sonra ılık su ile cildinizi yıkayarak karışımı çıkarın. Cilt tipinize göre bir doğal yağ tercih ederek cildinizi nemlendirin ve bakımı tamamlayın. Düzenli şekilde uygulandığı zaman bu doğal maske cildinizi tamamen temizleyecektir. 

Kaynak: Haber Global TV