Astroloji: Günlük burç yorumları (21 Kasım 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 21 Kasım günlük burç yorumlarında...

Son Güncelleme:

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 21 Kasım günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 21 Kasım günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün ani kararlar vermekten kaçınmanızda fayda var. Aksi takdirde üzülebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde aşk hayatınızda sizi mutlu edecek hareketlenmeler olabilir. Bekarsanız yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Kariyer hayatınıza dair yersiz endişeler içindesiniz. Kendinizi akışa bırakıp büyük resmi görebilirsiniz. Hatta bugün ve önümüzdeki günlerde terfi ya da zam alabilirsiniz. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün aşk hayatınıza dikkat etmeli, fevri davranışlardan kaçınmalısınız. İlişkinizde kalıcı sorunlara sebebiyet vermemek için partnerinize karşı kırıcı davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Hayatınızdaki tüm olumsuzlukların neredeyse sonuna geldiniz. Biraz daha sabır!

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Bugün günlük işlerinize odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi yorgun hissediyor olsanız bile çevrenizdeki insanları kırmamaya özen gösterin. Agresif tutumlarınız nedeniyle istemediğiniz kararlar alabilirsiniz. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

İşinizde başarılarınızın konuşulacağı bir güne başladınız. Kariyerinizde yükselme gibi bir hedefiniz varsa bugün olumlu enerjiler altındasınız. Daha iyi bir işe başlayabilir ya da terfi alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki boşluk ilerleyen günlerde yerini duygusal bir ilişkiye bırakabilir. Hareketli günler sizi bekliyor. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Hafta başından beri maddi konularda zorlanıyorsunuz. Bugün maddi durumunuz gözle görülür şekilde iyileşecek. Eğitim görüyorsanız başarılarınız çevreniz tarafından konuşulur düzeyde artabilir. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM) 

Bugünün nasıl bittiğini anlamayacağınız kadar hızlı bir güne başlayacaksınız. Gün boyunca gündeminizde aile sorunlarınız olabilir. Onlarla ilgilenmeyi ihmal etmeyin ve tarafsız olmaya çalışın. Aksi takdirde arada kalan siz olabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Merkür retrosusunun sona ermesiyle rahat nefes alacağınız bir gündesiniz. Planlı ve yoğun çalışmanızın meyvelerini bugün ve ilerleyen günlerde alabilirsiniz. Sadece hırslı olmamaya özen gösterin. 

Merkür retrosu nedir?

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün gelecekle ilgili plan yapmaya başlayabilirsiniz. Ancak bunları gerçekleştirmek için biraz zamana ihtiyacınız olduğunu kabullenip sabırsız davranmamalısınız. Bugün gökyüzünün sizi desteklemesiyle birlikte partnerinizle romantik bir akşam yemeği yiyerek ilişkinizi bir adım daha ileriye götürebilirsiniz. 

YÜKSELEK OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün iş yerinizde keyifli bir çalışma ortamı sizi bekliyor. Bunda aşk hayatınızda esen pozitif rüzgarların da payı var. Bugün ve ilerleyen günlerde kariyerinizde ilerlemek için çok çalışırsanız, hedefinize kolayca ulaşabilirsiniz. Gün boyunca maddi konularda düşünmeden hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün çevrenize karşı hassas davranacaksınız. Bu tutumları sergilerken kendinizden ödün vermemeye özen gösterin, aksi takdirde incinen hep siz olmaya devam edeceksiniz. Maddi kaynaklarınızı akıllıca kullanacağınız bir gündesiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Aşk hayatınızda oluşacak dengesizlikler bugün sizi biraz yorabilir. Anlaşılmadığınızı düşünüp kendinizi üzebilirsiniz. Fakat tüm bu düşüncelerinizin geçici olduğunun farkına varmalı, ilişkinizde denge kurmaya çalışmalısınız. 


Sonraki Haber