40 yıllık şeflerin gizli tarifi açığa çıktı! Meğer patlıcanı yağ çekmeden pişirmek için tek gereken buymuş

Mutfaklarda kullanabileceğiniz farkı pratik bilgileri öğrendiğinizde yemek yapmak zorlu bir süre olmaktan çıkar. Özellikle yemek kızartmanın püf noktalarını iyice ezberlemek gerekiyor. Bu yöntemle kızaran patlıcan asla su çekmiyor.

Son Güncelleme:

Mutfaklarda daha çok vakit geçirenlerin bildiği ancak çoğu zaman kulaktan kulağa yayılan bir pratik bilgi daha ortaya çıktı. Patlıcan kızartmanın püf noktaları arasında bulunan bu doğal yöntem ile patlıcanlarınız neredeyse hiç yağ çekmeden kızaracak. 

Patlıcan kızartma her ne kadar güzel bir yemek olsa da, patlıcanın tüm yapısının yağ ile dolması kimsenin istemeyeceği bir durumdur. Suyunu bırakarak içi yağ dolan patlıcanın en lezzetli şekilde tüketilebilmesi için kullanabileceğiniz bazı doğal yöntemler bulunuyor. İşte keşke daha önce öğrenseydim' diyeceğiniz bazı pratik bilgilerden biri olan patlıcan kızartmanın püf noktası...

Kaynak: Haber Global TV