Yıl 2022: Atletico Madrid, Arda Güler'in transferine onay vermemiş! Şok detaylar ortaya çıktı!

Real Madrid'de gösterdiği performansla tüm dünyada adından söz ettirmeye başlayan Arda Güler için 2022 yılında Atletico Madrid'in girişimde bulunduğu ortaya çıktı.

Son Güncelleme:

Real Madrid geçen yaz Arda Güler'i Barcelona'nın elinden alıp son anda kadrosuna katmıştı.

Herkes genç yıldızın Camp Nou'ya gitmesini beklerken Arda Güler Santiago Bernabeu'yu tercih etmişti.

Arda Güler'in transferiyle ilgili çok şey yazılıp çizildi, ancak bugüne kadar bilinmeyen gerçek ortaya çıktı.

As gazetesinde yer alan habere göre Real Madrid'in Arda Güler için devreye girmesinden çok daha önce bir başka İspanyol devi Atletico Madrid de Arda Güler'i kadrosuna katabilmek için hamle yaptı.

Haberde Atletico'lu yetkililerin üst üste 3 hafta boyunca Türkiye'ye gidip geldiğini yazdı. Bütün bunlar 2022 yazında gerçekleşti, yani Arda'nın Real'e transferinden 1 yıl önce.

5 MİLYON EURO'YU FAZLA BULDULAR

O dönem henüz Arda Güler'in sözleşmesi yenilenmemişti ve serbest kalma bedeli sadece 5 milyon euro'ydu. Atletico Madrid gözlemci ekibi Arda'yı izledikten sonra kendi yönetimine olumlu rapor verdi. Ancak Atletico Madrid yönetimi, 5 milyon euro'yu fazla bularak Arda Güler'in transferini iptal etti.

Fenerbahçe de bu gelişmenin ardından oyuncunun eski kulübü Gençlerbirliği ile temasa geçip var olan sözleşmedeki 'Ankara ekibi bir sonraki transferinden yüzde 20 pay alır' maddesini iptal ettirmek için bu kulübe 2 milyon euro ödedi ve peşinden Arda Güler'in sözleşmesini yenileyip serbest kalma bedelini 17,5 milyon euro olarak yeniledi.

Atletico Madrid yetkilileri şu anda Real Madrid'de Arda Güler'i ağzı açık olarak izliyor.

Sonraki Haber