Şampiyonlar Ligi finalinde Arda Güler bombası

Yaşadığı şanssız sakatlıklar nedeniyle sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan fakat son haftalarda attığı gollerle herkesin güvenini kazanan Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi finalinde forma giyme şansı doğdu.

Son Güncelleme:

Arda Güler, İspanya La Liga'da Real Madrid formasıyla 62 dakikada 1 gol atarken İspanya'da çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Carlo Ancelotti transfer pazarından gelen ve yavaş yavaş pişen bir oyuncuyla karşılaştı. Adı Arda Güler'di ve sakatlık problemleriyle boğuşuyordu. İyileştikten sonra ona 'çöp dakikalar' verdi karşılığında 'altın' aldı.

Aynı Real Madrid, Jude Bellingham'a bir servet yatırdı ve karşılığını da aldı. Ancak iki oyuncu karşılaştırıldığında Bellingham bu kadar iyi olmasına rağmen ilk 5 maçta İngiliz futbolcu Arda Güler'in istatistiklerinin gerisinde kaldı.

Henüz 19 yaşında olan genç Türk, 62 dakikada 1 gol atarken son 8 günde 3 maçta 4 gol attı.

Vermouth Deportivo'da yer alan habere göre 1 Haziran'da Borussia Dortmund'a karşı oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde Arda Güler'in son zamanlarda formu düşen Jude Bellingham'ın yerini alabileceği de iddia ediliyor.

Arda'nın istatistikleri Jude'a kıyasla biraz daha iyi ve yavaş yavaş teknik ekibin güvenini kazandı. Bakalım bu güven ona Real Madrid formasıyla ilk Şampiyonlar Ligi maçında oynama fırsatını sağlayacak mı!

Sonraki Haber