Volkan Demirel'den Marcao'ya sert tepki

Yayıncı kuruluşun yorumcularından eski Fenerbahçe antrenörü Volkan Demirel, Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırmasına tepki gösterdi.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski antrenörü Volkan Demirel, yayıncı kuruluşta, Giresunspor - Galatasaray maçında Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Demirel, geceye damga vuran olayla ilgili şunları söyledi:

Rakiplerle, kendi takım arkadaşlarımla gerilim yaşadım. Ancak bu konu normal değil. Affedilmemesi lazım. ne yaptı da bu çocuk sana depar atıp geliyorsun, kafa ve yumruk atıyorsun. Takımın büyükleri devreye girmeli, çok yanlış hareket. Boks maçı gibi olay.

"GİRESUN'DAN ÜLKESİNE GÖNDERİRİM"

Marcao’nun asla affedilmemesi lazım. Yaptığının anlaşılabilir yanı yok. Giresun’dan direkt ülkesine yollamalı. 20 metre koşup gelip, Galatasaray’ın geleceği olacak bir oyuncuyu yumrukluyorsun. Bu çocuk ne yaptı da depar atıyorsun, boksör gibi yumruk atıyorsun. Kerem, belki bu takımın geleceği, Marcao 2-3 yıllık bir adam. Bu hareketleri yapmanın önünü teknik ekibin bir an önce kesmesi lazım. Ben olsam Giresun'dan ülkesine gönderirim.

Marcao'nun bugünden itibaren Süper Ligde futbol oynamaması lazım, bu 7-8 maç ceza ile üstü örtülecek bir durum değil. Kimse kimseye kafa ve yumruk atamaz.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber