Sert "Fenerbahçe" açıklamasıyla gündeme gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: Bakanı kastetmedim

Geçen hafta Twitter hesabından Fenerbahçe'yle ilgili yaptığı açıklamaya ilişkin bir soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum "Bir siyasi kişiliği, bakanı kastetmedim" dedi.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Fenerbahçe ile ilgili twitter mesajında bir bakanı kastedip etmediğine ilişkin soruya yanıt verdi.

"TAMAMEN TARAFTAR REAKSİYONU"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, "Ben tutkulu bir Fenerbahçe taraftarı olarak tanınırım. Tamamen taraftar reaksiyonudur. Sezon başından beri ortaya çıkan hakem hatalarından, 'Etki altındalar mı' izlenimini edindim. Bir siyasi kişiliği, bakanı kastetmedim. Sadece Fenerbahçe için değil, tüm takımlar için adil bir hakem yönetimi olmasını istiyorum" açıklamasını yaptı. 

NE DEMİŞTİ?

1-1 biten Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, "Kim bu operasyonu yapıyorsa haddini bilsin, Fenerbahçe sahipsiz değildir" demişti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan "Fenerbahçe" açıklaması

Sonraki Haber