Sergen Yalçın'dan Beşiktaş itirafı: "Ben bu konuşmaya üzüldüm"

Sergen Yalçın, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile teknik direktörlük görevi için bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti ve buluşmada yaşananları anlattı.

Son Güncelleme:

Geçtiğimiz sezon Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da görev yapan teknik direktör Sergen Yalçın 'Kafa Sports' kanalında katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile teknik direktörlük konusunda bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti.

51 yaşındaki çalıştırıcı, başkan Hasan Arat'a sitem ederek şunları söyledi:

"Hüseyin Yücel arıyor 'Görüşelim' diyor, Hasan abi arıyor... Ben 'Hasan Abi' diyorum, samimiyiz. Aynı sitede oturuyoruz. Hasan abi beni aradı, 'Sana bir şey danışacağım. İki teknik direktör adayı var, onlarla görüşeceğim.' dedi. Ben de bana isim sorulacak, danışılacak sandım. Kim olduğunu sordum, 'Seninle ve Nuri Şahin'le görüşeceğim.' dedi. Bizimle görüşülecek, biz sunum yapacağız. Sonra da bir tercih yapılacakmış. Ben daha ciddiye alınmamızı beklerdim, daha saygı duyulmasını beklerdim.

"BÖYLE KONUŞMALAR YAPMAYA ALIŞKIN DEĞİLİM"

Sonrasında 'Abi konuyu uzatmaya gerek yok. Ben böyle konuşmalar yapmaya alışkın değilim. Çalışacaksam inanacağım, başarılı olabileceğim bir yerde çalışmak isterim' dedim ve teşekkür ettim. Teklif de zaten çok teklif gibi değildi, samimi bir konuşma gibiydi. Belki de samimiyetimize güvenerek böyle konuştu ama ben bu konuşmaya üzüldüm.

"BRONCKHORST'U ÇOK TANIMIYORUM"

Giovanni van Bronckhorst'u çok tanımıyorum, bilgi sahibi değilim. Mutlaka bir şeyler planlamışlardır onu getirirken. Herhalde bir cazibesi vardır, neyine bakılarak alındı bilmiyorum teknik direktör olarak. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra Trabzonspor ve Beşiktaş'ın daha altta kalacağını düşünüyorum ligde. Geçen sezonun benzeri olacak diye düşünüyorum."

Sonraki Haber