Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst'la sözleşme imzaladı

Beşiktaş, Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Son Güncelleme:

Beşiktaş, perşembe günü İstanbul'a ayak basan yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst için imza töreni düzenledi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, imza töreninde, "Giovanni van Bronckhorst Avrupa'da kendisini kanıtlamış bir hocadır, ayrıca genç oyunculara verdiği önemle bizim dikkatimizi çekmiştir. Hocamıza ve yardımcısı Gastel'e hoş geldiniz diyoruz. Bizimle Türkiye Kupası kaldıran Serdar Topraktepe Giovanni'nin teknik heyetinde olacak" dedi.

Arat şöyle devam etti: Sezon başında UEFA Avrupa Ligi'ndeki serüvenimiz bizim için çok önemli, hocamız bu ligde final oynamış bir isim. Hocamızla aslında daha önce anlaşmaya varmıştık fakat van Gastel'de yaşanan problem yüzünden resmi olarak imza atamamıştık. Gio bizim maçlarımızı sürekli takip etti, Türkiye Kupası'nı aldıktan sonra hocamız bizi arayan ilk isimlerden biri oldu.

Bütün hamlelerimizi Gio ve Freidel'le birlikte yürütüyoruz. Beşiktaş'ın elinin güçlü olması için çok dikkatli olmalıyız.

Giovanni van Bronckhorst ise, "Beşiktaş'tan teklif aldığımda gerçekten onur duydum. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, çok fazla taraftarı var. Büyük kulüpler her zaman kupalar için savaşmalıdır. Güçlü, asla pes etmeyen, kupalar için savaşan bir takım olacağız. Çalışmaya başlamak için sabırsızım. Kulübün ne kadar büyük olduğunu zaten biliyordum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Benim için çok büyük bir an" dedi.

Sonraki Haber