Real Madrid'de El Clasico hezimetinin suçlusu bulundu: Takımdan gönderiliyor!

Real Madrid'in El Clasico'daki aciz oyunu ve farklı kaybedilen maç endişeleri artırdı. 45 dakikada 4 gol yiyen takım, Barcelona'dan hem fiziksel hem oyun açısından geride kaldı.

Son Güncelleme:

Takımdaki birçok oyuncu eleştirildi. Savunma hattı, Carlo Ancelotti ve Kylian Mbappe en sert eleştirilen isimler oldu.

Ancak Defensa Central'e göre Real Madrid'de suçlu bulundu ve bu isimlerden biri değil.

Habere göre El Clasico'daki facianın sorumluluğu Fransız oyuncu Aurelien Tchouameni'ye kesildi. Futbolcunun sezon sonunda satılmasına karar verildi.

Barça karşısına fiziksel açıdan güçlü bir orta saha kurgusuyla çıkartan Ancelotti bunun bedelini ağır ödedi. Sonradan Modric'i oyuna alsa da artık çok geçti. Arda Güler'i ise hiç düşünmedi.

Tchouameni, Vaverde ile göbeği savunmaya çalıştı. Kanatlara yakın oynayan orta sahalar ise Bellingham ve Camavinga oldu.

Fransız pivot orta sahada tel tel döküldü ve oyundan alındı. Madrid taraftarları ve takımın teknik ekibi mağlubiyetin suçunu ona attı.

Tchouameni daha önce Liverpool, Arsenal ve Chelsea'nin gündemine gelmişti. Bir türlü bekleneni veremeyen oyuncunun sezon sonunda satılmasına karar verildi. Ancak Fransız oyuncu ligin geri kalanında bu durumu tersini çevirme şansına sahip.

Öte yandan Real Madrid kalan maçlarda onu orta saha yerine defanstaki eksiklik nedeniyle stoper olarak da kullanabilir.

 

Sonraki Haber