İspanyol basını Ancelotti'nin yerine alternatif arıyor: Zidane istemedi

Olay sıcakken alınan kararlar iyi sonuç vermez ama bu İspanyolları durdurmuyor. Carlo Ancelotti'yle bu sezonun boşa gideceğine inanan gazeteler İtalyan'ın yerine Real Madrid'in başına alternatif birini arıyor.

Son Güncelleme:

El Clasico'da Barcelona karşısında alınan tarihi hezimet İspanyol gazetelerinin Carlo Ancelotti'ye olan güvenini sarstı. Taraftarlar da İtalya'ın pozisyonunu sorgulamaya başladı.

Flick'in basit ofsayt taktiğini bile çözemeyen ve 8'i Mbappe olmak üzere 12 kez ofsayta düşen Real Madrid'de bir çözüm bulamayan Ancelotti'nin karşısındaki yarısı çocuklardan oluşan takıma karşı kendi çocukları Arda Güler ve Endrick'e güvenmemesi de bardağı taşıran son damla oldu.

Ancelotti'nin geleceğiyle ilgili spekülasyonlar artsa da Real Madrid'in yakın bir zamanda değişikliğe gitmesi beklenmiyor. Ancak sezon sonunda şampiyonluk gelmezse işler değişecektir.

Real Madrid'de ne zaman teknik direktör sorgulansa ortaya Zinedine Zidane iddiası atılır. Yine öyle oldu. Ancak iddialara göre Zidane bu kez dönmek istemiyor. Fransız'ın hedefinin Fransa Milli Takımı olduğu söyleniyor.

 

Sonraki Haber