Ona kıydığınız gibi Arda Güler'e de kıymayın beyler! 

Arsenal'in yıldızı Martin Odegaard'ı hepimiz biliyoruz. Real Madrid döneminde yeterli süre alamayan Norveçli, Real Sociedad'a gitmişti. Orada iyi oynayan futbolcu, Arsenal'e transfer olduktan sonra da 'öldü' denilen Arsenal'i ayağa kaldıran isim oldu.

Son Güncelleme:

Real Madrid'liler şimdi bu soruyu kendilerine soruyor: Odegaard başka bir takımda bu kadar başarılı oluyorsa o zaman sorun bizde mi?

İspanyol devini takip eden gazeteciler de böyle düşünüyor. Odegaard gibi bir futbolcunun Real Madrid'de parlayamamasının nedeni süre alamamasıydı diye düşünüyorlar.

Odegaard'ın başına gelenler ister istemez Arda Güler'i akıllara getiriyor.

Odegaard Real Madrid günlerini anlatırken "Herkes beni küçük bir çocuk olarak görüyordu, benim tek istediğim ise beni onlar gibi normal bir futbolcu olarak görmeleriydi" diye isyan etmişti.

Şimdi İspanyollar Arda Güler'in Real Madrid'de hiçbir zaman patlama yapamamasından endişe ediyor.

Herkes biliyor ki Arda Güler öne çıkmak istiyor. Harika bir hazırlık dönemi geçirdi. EURO 2024'te parladı, La Liga'nın son maçlarında rekorlar kırdı. Yeni sezon geldi ve yine süre alamıyor. Artık yüzü de gülmüyor.

Arda gibi Endrick de üzgün. Vatandaşı Vitor Roque'nin (Barcelona o kadar para saydı, doğru düzgün oynatmadan başka takıma satmaya çalışıyor) başına gelenin aynısını yaşamaktan endişe ediyor. Daha dakika bile alamadı. Bundan sonrasında da alamayacak gibi görünüyor. Bu yüzden kiralanmaya sıcak baktığı ve mutluluğu başka yerde arayacağına dair dedikodular İspanyol basınında yer aldı.

Sonraki Haber