Mourinho'nun transfer listesinin 1 numarası geliyor... Acun Ilıcalı Haber Global'e konuştu

Futbolda Sayın Başkan Ali Koç ile birlikte Mario, Mourinho, Ahmet Ketenci ve siz tüm süreçlerin içindesiniz. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho geçtiğimiz günlerde FBTV’ye yaptığı açıklamasında takımdaki mevcut oyuncularla ilgili olumlu bir değerlendirmede bulundu. Fenerbahçe Futbol Komitesi olarak Topuk Yaylası kampından sonraki ilk izlenimleriniz nasıl?

Topuk Yaylası şöyle çok iyi oldu; milli futbolcularımız orada olmayınca Mourinho aslında takımın geri kalan kısmıyla daha çok ilgilenebildi ve oradan sürpriz 2-3 isimden bahsetti ki şu anda tabii isim olarak bazı futbolcuları ben söylemek istemiyorum çünkü hocamızın bizimle paylaştığı konular bunlar ama taraftarımız şunu bilebilir oradaki futbolcuların kalitesinden çok memnun.

Topuk Yaylası'nın çok iyi olduğunu söyledi ve “İki tane sürprizim var size.” dedi. Daha önce İsmail Yüksek de böyle bir ortamda bir anda bir hazırlık maçıyla parladı ve ondan sonra da takımın değişmezlerinden olmuştu. Mourinho da 2 futbolcu için bunu söyledi, “Çok iyi geliyorlar.” dedi.

Bu, bizi çok mutlu etti. Onun dışında da çok güzel geçti kamp zaten. Hocamız Türkiye'deki ilk günlerinde futbolcularla kaynaştı, futbolcularımızın da onu sevdiği belli oluyor. Biz de yaptığımız toplantıda transferle ilgili son değerlendirmeleri yaptık. Her şey yolunda gidiyor. Hocamızın istediği gibi gidiyor diyebilirim.