Mourinho'nun transfer listesinin 1 numarası geliyor... Acun Ilıcalı Haber Global'e konuştu

Fenerbahçe taraftarı büyük bir beklenti içinde. Ama hazır bir kadro var. Teknik Direktör Mourinho az takviye olacağını söyledi. Transfer çalışmaları ne durumda?

Taraftarlarımızın hem merak hem de istekte bulunması dünyanın en normal şeyi. Bu her takımda olacak şeyler. Bunu çok iyi anlıyorum. Ben de zaten yıllarca hep transferlerde 'Kim gelecek?' diye onu merak ediyordum ama tabii ki burada çok önemli bir konu var; şu anda biz dünyanın en kariyerli hocalarından birini getirdik ve Türkiye'ye gelmiş geçmiş en kariyerli hoca zaten.

Mourinho ismi bizim için hem önemli hem de futbol aklı olarak da Mourinho'nun onaylamadığı bir transferi bizim getirmemiz bence çok da uygun olmaz. Zaten hocamızla uyum içinde çalışıyoruz. Bu konuda taraftarımızın da panik olacağı hiçbir durum yok. Transferin 5. günündeyiz henüz transfer dönemi yeni başlamış, 2 ay var. Biz de bu dönem içerisinde hedeflerimizi belirledik doğru bir şekilde hedeflere gidiyoruz ve iyi yoldayız diye düşünüyorum. Şu anki durumumuzu hayalimizdeki kadroyu oluşturacak 'puzzle'ın eksik parçalarını tamamlanmaya başlayacağını görerek söyleyebiliyorum.