Mbappe, Arda Güler'in idmandaki şovuna kayıtsız kalamadı: "Beni şaşırttın"

Real Madrid'in Fransız yıldızı Kylian Mbappe, milli futbolcu Arda Güler'in antrenmanda kendisine yaptığı asiste kayıtsız kalamadı.

Son Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Real Madrid, 14 Ağustos Çarşamba günü UEFA Süper Kupa'da Atalanta ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

İspanyol devi, Valdebebas tesislerinde sabah saatlerinde yaptığı idmanla çalışmalarına devam etti.

Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin idmandaki maçta as takımda ileri uçta Vinicius Junior - Kylian Mbappe - Arda Güler üçlüsüne yer vermesi dikkatleri çekti.

Arda Güler özellikle idmanda oynanan çift kale maçta sergilediği performansla beğenileri topladı.

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre; Real Madrid'in yeni yıldızı Kylian Mbappe, Arda Güler'in idmandaki performansından oldukça etkilendi.

DEV MAÇTA SÜRE ALMASI BEKLENİYOR

Arda Güler'in pasında klas bir gol atan Kylian Mbappe antrenmana verilen arada soluğu milli futbolcu Arda Güler'in yanında aldı.

Mbappe kendisine asist yapan Arda Güler'e, "Gerçekten çok yeteneklisin. Gösterdiğin performansla beni çok şaşırttın" ifadelerini kullandı.

Haberde Arda Güler ve Kylian Mbappe arasındaki bağlantının her idmanda daha da geliştiği ve her iki ismin de Atalanta ile oynanacak olan UEFA Süper Kupa maçında sahada olmasının beklendiği ifade edildi.

Sonraki Haber