Arda Güler'in işi kolaylaşacak: Ancelotti'nin harika bir alternatifi olacak

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in muazzam gelişiminin farkında ve bu nedenle yeni sezonda onu daha fazla oynatmayı hedefliyor

Son Güncelleme:

Arda Güler'in Real Madrid'de bir sezon kaybı daha olmayacak. Sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadığı bir yılın ardından Türk oyuncu, 2024/2025 sezonunu Carlo Ancelotti'nin planlarında önemli bir rol oynama niyetiyle karşılıyor. Rekabet nedeniyle bu o kadar kolay değil. Güler'in Brahim Díaz ve Rodrygo gibi futbolcularla rekabet etmesi gerekiyor. Faslı milli oyuncu taraftarların sevgisini kazanırken, Brezilyalı oyuncu düzensizliğine rağmen teknik ekibin güvenini kazandı.

Her ne kadar belli bir dezavantajla başlasa da  Arda Güler'in çok az oyuncunun övünebileceği bir özelliği var. Farklı mevkilerde oynayabilme yeteneği.

Arda uzun süre oynayabileceğini ve Real Madrid için önemli olduğunu gösterdi. Geçen sezon Arda'nın sahanın son üçte birlik bölümündeki etkili olma yeteneğini sevdiğini söyleyen Carlo Ancelotti bunu gayet iyi biliyor. Güler, Türkiye ile oynadığı Avrupa Şampiyonası'nın ardından  dünyanın en iyi takımının bir parçası olabileceğini gösterdi.

Hazırlık maçlarında Arda'yı çeşitli pozisyonlarda gördük. Normalde atağa sağ kanattan başlardı ama aynı zamanda diğer takım arkadaşlarının oynamasını sağlamak için karşılamaya da gitti. Değişim Real Madrid'e ulaştığında Türk  oyuncu sahte '9' pozisyonuna bile kaydırıldı ancak Carlo Ancelotti'nin talimatıyla orada çok fazla dakika geçirebilecek gibi görünmüyor.

Sonraki Haber