Guardiola Arda Güler'i Ancelotti'nin elinden kurtarmaya karar verdi

Real Madrid'in yetenekli oyuncusu Arda Güler'in Ancelotti tarafından hiçbir durumda düşünülmediğini fark eden Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola genç yıldızın transferini istedi.

Son Güncelleme:

Arda Güler, Real Madrid kadrosunda yer alan büyük yeteneklerden biri ancak artık Pep Guardiola'nın Manchester City'sinin planlarına dahil oldu. Ancelotti'in uzun süredir ilgilenmediği oyuncu süre alamıyor, Pep ise Türk oyuncuya süre verebileceğini düşünüyor.

Arda Güler'in futbolunu beğenen Guardiola, milli futbolcunun oyun kalitesi ve vizyonunun yüksek olduğunu düşünüyor. Arda, Real Madrid'e imza atmadan önce de City'nin radarındaydı ancak fırsatı kaçırdılar.

Premier Lig'de liderlik koltuğuna oturan City, Kevin de Bruyne'ün sezon sonunda takımdan ayrılacağını biliyor ve onun yerini alabilecek genç bir yıldız arıyor.

Arda Güler'in Real Madrid'e oynama inadını hepimiz biliyoruz. Ancak İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti onun bu hevesini kırmak için elinden geleni ardına koymuyor. Bu yüzden Pep tarafından istenmek Arda Güler'i İspanyol devinden ayrılmaya ikna edebilir.

Real Madrid yönetimi ise oyuncuyu elinden kaçırmak istemiyor, fakat El Gol Digital'in haberine göre 45 milyon ve üzerin bir bonservis bedeline ikna edilebilirler.

Önümüzdeki maçlar Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceğini netleştirecek.

Sonraki Haber