Carlo Ancelotti, Real Madrid'i Barcelona karşısında işte böyle batırdı!

Real Madrid, Barcelona'ya 4-0 yenilerek yelkenleri suya indirdi. Peki Carlo Ancelotti bunu nasıl başardı? İnceleyelim.

Son Güncelleme:

Sezon öncesi hazırlıklarda Real Madrid, Barcelona ile ABD'de karşılaşmış ve Katalanlar o maçı da 2-1 kazanmıştı.

 İki takımın da birçok eksiğinin olduğu o maçta Arda Güler forma giymiş ve Real Madrid'in tek golünün asistini yapmıştı. golü atan ise Nico Paz'dı.

Nico Paz, Como'ya gönderilirken Arda Güler ise yedek kulübesinde unutuldu.

Peki Carlo Ancelotti nerede hata yaptı? Nerede hata yapmadı ki!

ANCELOTTI'NİN HATALARI

İlk olarak Jude Bellingham'ı orta sahanın sağ tarafın alıp neredeyse bir sağ bek gibi kullandı. Isı haritalarına bakıldığında takımın gerçek sağ beki Lucas Vazquez'in Jude Bellingham'dan maç boyunca daha önde oynadığı görülüyor.

Geçen sezon rakip sahaya yakın oynayarak bir sürü gol atıp asist yapan Bellingham, Barcelona karşısında bir defans oyuncusu gibi oynatılarak köreltildi. Yangın çıkaran oyuncuyu, yangın söndürmekte kullandı. Sonuç felaket oldu ve alevler her yeri sardı.

Bernabeu Digital'e göre ise ikinci hata Arda Güler ve Endrick'e hiç süre verilmemesiydi. Sakatlıktan yeni dönen Brahim Diaz kurtarıcı olarak sahaya sürülürken Fran Garcia da 86. dakida skor 4-0'ken oyuna alındı. Niye alındı kimse anlamadı.

Üçüncü hatası ise basın toplantısında söylediklerinden anlaşılıyor. Ancelotti, 4-0'lık mağlubiyete rağmen doğruyu yaptığını düşünüyor. "İlk yarıyı beğendim" diyebiliyor.

 

Sonraki Haber