Galatasaray-Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta?

TFF, Süper Lig'in 5 haftalık fikstürünü açıkladı. Açıklanana takvime göre maçlar 12 Haziran'da başlayacak. Peki Galatasaray-Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta oynanacak? İşte detaylar...

Son Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig takvimini bugün açıkladı. Uzun süren tartışmaların ardından 5 haftalık maç programı TFF'nin sitesinde yayınlandı. Programın açıklanmasıyla gözler Galatasaray-Trabzonspor maçına çevrildi. Galatasaray-Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? İşte detaylar... 

İLGİLİ HABER

Trabzonspor kalan maçları

Ligin zirvesi için en önemli derbilerden biri olacak Galatasaray-Trabzonspor maçı, zirve yarışında yer alan diğer takımlar açısından da kritik öneme sahip. Ligin 13. haftasında Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanan ilk maç karşılıklı bire golle 1-1 berabere bitmişti. 

İLGİLİ HABER

Galatasaray kalan maçları

GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Açıklanan takvime göre Galatasaray-Trabzonspor maçı, 5 Temmuz Pazar günü saat, 21.45'te Türk Telekom Stadyumunda oynanacak.

Trabzonspor'un Galatasaray deplasmanında oynayacağı haftada şampiyonluk yolundaki en yakın rakipleri Başakşehir Antalyaspor deplasmanında, Sivasspor Kasımpaşa deplasmanında, Beşiktaş ise Kayserispor deplasmanında mücadele edecek. Puan kaybeden takım zirve yarışında ağır yara alacak.

İLGİLİ HABER

Süper Lig Puan Durumu

Sonraki Haber