Fenerbahçe'nin derbi öncesi stadyumdaki hazırlıkları ne aşamada? "Bir hazırlık var ama..."

Fenerbahçe'de kritik Galatasaray derbisi öncesi stadyumda yapılan hazırlıkları Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu aktardı. Hamzaoğlu, stadyumla ilgili yapılan çalışmaların derbiye yetişmeyeceğini ancak taraftar gruplarının koreografi hazırlıkları konusunda çalıştığını aktardı.

Son Güncelleme:

Süper Lig'de önce Kasımpaşa'ya konuk olup ardından evinde kritik bir Galatasaray derbisine çıkacak olan Fenerbahçe'de stadyumda derbi için yapılan hazırlıklar merak konusu oldu. Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun canlı yayında aktardığı bilgilere göre Ülker Stadyumu'nun ışıklandırma, akustik vs. yenilenme çalışmalarıyla ilgili Burak Kızılhan ve Ahmet Ketenci'nin birçok firmayla görüştüğü ifade edildi.

Hamzaoğlu, stadyumdaki çalışmaların Galatasaray derbisine yetişmeyeceğini belirterek, "Fenerbahçe stada çok ciddi bir yatırım yapıyor. Hem akustik hem de ışıklar LED olarak yapılıp Avrupai bir sistem düşünülüyor. Hem elektrikten tasarruf hem istedikleri zaman takımlar sahaya çıktığında görsel ışık şovlarla ilgili Fenerbahçe planlamasını yapıyor ama bu akşamdan sabaha yetişecek bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Sercan Hamzaoğlu, derbi için koreografi vb. hazırlıklar konusunda taraftar gruplarının ayrıca çalıştığını da sözlerine ekledi.

Del Piero'yla konuştuğunu anlayan Kenan Yıldız şaşkına döndü Galatasaray Divan Kurulu'nda elektrikler kesildi Nihat Kahveci'den hakem Halil Umut Meler'e penaltı isyanı Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vuran Uğurcan'a Nihat Kahveci'den çarpıcı övgü Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konya'da zor bir maç bizi bekliyor Vur vur inlesin, Ancelotti dinlesin: Arda Güler'den sol ayak resitali