Fenerbahçe'de Filip Kostic gerçekleri: Transferin perde arkasına Sercan Hamzaoğlu ulaştı

Fenerbahçe, Galatasaray'ın elinden aldığı Filip Kostic'in transferiyle ilgili perde arkası bilgilere Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu ulaştı. Hamzaoğlu Kostic'in herhangi bir sakatlığının olmadığını ve Mourinho'nun bir anda önüne gelince fırsat transferi olarak değerlendirildiğini aktardı.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe, transfer döneminde bir süredir Galatasaray'ın ilgilendiği Filip Kostic'i son anda devreye girerek satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Ancak bazı kaynaklara göre oyuncunun sakat olması gerekçesiyle Galatasaray'ın transferden çekildiği ve oyuncunun sakat olarak Fenerbahçe'ye gönderildiği yönünde bazı iddialar ortaya atılmıştı. Konuya ilişkin Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu önemli perde arkası bilgilere ulaştı.

Hamzaoğlu'nun ulaştığı bilgilere göre Kostic'in herhangi bir sakatlığının olmadığı ve sağlık kontrollerinden sorunsuz bir şekilde geçtiği ifade edildi. Canlı yayında Futbol Global programında transferin gerçekleşme durumunu anlatan Hamzaoğlu, Amrabat'tan sonra aslında transferin Fenerbahçe için kapandığını belirterek Kostic'in bir fırsat transferi olarak şartlarının uygun olması sebebiyle gerçekleştirildiğini söyledi, "Şöyle düşündü hoca 'Ara ara sistem değişikliğine gidersem, maç içinde 3'lüye dönmem gerekirse Kostic'ten faydalanabilirim. Ve orada alternatif bir oyuncu olur' dedi ve bu transfer gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

Del Piero'yla konuştuğunu anlayan Kenan Yıldız şaşkına döndü Galatasaray Divan Kurulu'nda elektrikler kesildi Nihat Kahveci'den hakem Halil Umut Meler'e penaltı isyanı Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vuran Uğurcan'a Nihat Kahveci'den çarpıcı övgü Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konya'da zor bir maç bizi bekliyor Vur vur inlesin, Ancelotti dinlesin: Arda Güler'den sol ayak resitali