Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişme: "Önümüzdeki hafta resmi teklif olabilir"

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Soyfan Amrabat'la ilgili son detayları aktardı.

Son Güncelleme:

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Sofyan Amrabat'la ilgili sıcak gelişmeyi açıkladı.

Hamzaoğlu, "Önümüzdeki hafta Amrabat işi resmi teklife dönebilir. Kulüpler anlaşırsa Amrabat, Türkiye'ye uzak değil. En-Nesyri yakın arkadaşıymış. Buraların durumunu çok iyi biliyor. Bu oyuncu Türkiye'ye gelmeye sıcak. Geçen sezonki istatistiklerinin iyi çıkmamasının tek nedeni, sol bek oynamış çok. Mourinho bu oyuncuya sıcak. Alternatif bir oyuncu daha gündemdeymiş ama ismini öğrenemedim."

Fatih Terim'den fikstür tartışmalarına karşı dikkat çeken çıkış Yok artık Melih Mahmutoğlu! "44 kere maşallah" dedirten performans Beşiktaş'ın cezasını kaldırdığı minik Ömer Doruk'tan siyah-beyazlılara yanıt Beşiktaş ceza aldığını açıklayan minik taraftarının yardımına koştu Özgecan cinayetinin üzerine başlamıştı, şimdi hedefi Avrupa şampiyonluğu Real Madrid'li Rodrygo kaşlarını aldırmamak için destansı bir mücadele verdi!