Galatasaray'da sinerjiyi bozan küslük: "Başkan devreye girmeli"

Beşiktaş'a karşı alınan 5-0 Süper Kupa yenilgisi sonrası Galatasaray'da ağır mağlubiyet kadar birbirine en yakın isimlerden olan Barış Alper Yılmaz ile Kerem Aktürkoğlu'nun küslüğü de dikkat çekiyor. Haber Global Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi, Galatasaray'daki mental sorunlara değindi.

Son Güncelleme:

Galatasaray'da 5-0'lık Beşiktaş yenilgisinin şoku yaşanıyor. Takımda birbirine en yakın isimlerden olan Barış Alper Yılmaz ile Kerem Aktürkoğlu'nun küslüğü de dikkat çekiyor.

Haber Global Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi, Galatasaray'daki mental sorunlara değindi. Takımdaki Kerem-Barış Alper küslüğüne ilişkin edindiği bilgileri aktaran Terzi, şunları söyledi:

"Kerem ile Barış'ın birbirinden uzaklaşması sinerjiyi bozan olay oldu. Abdülkerim-Kerem-Yunus biraz daha yakın. Barış onlardan daha ayrı. Soruyoruz aldığımız cevaplar şu oluyor; "Birbirlerine bayılmadıkları doğru ama herkes birbirine bayılmak zorunda değil. Bir sınıfta da herkes birbirine yakın arkadaş olamaz." Bunu en azından, bu iki çocuğu bir araya getirmek için bir çaba sarf edin. Bu ufak gözüken ama büyüyen bir problem. İster istemez egoları da olan futbolcular. İkisinden biri de adım atmaktan yüksünebilirler, bunu çözecek olan da teknik heyet, başkan."

Manisa FK'dan videolu gönderme Del Piero'yla konuştuğunu anlayan Kenan Yıldız şaşkına döndü Galatasaray Divan Kurulu'nda elektrikler kesildi Nihat Kahveci'den hakem Halil Umut Meler'e penaltı isyanı Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vuran Uğurcan'a Nihat Kahveci'den çarpıcı övgü Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konya'da zor bir maç bizi bekliyor