Fenerbahçe'de gündem transfer! 5.5 saatlik toplantı

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticilerin kulüp binasındaki 5.5 saatlik transfer toplantısının detaylarını aktardı.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'de ocak ayı transferi için çalışmalar başladı. Yönetimin, transfer konusunu bu hafta uzun bir toplantı ile ele aldığı öğrenildi.

Toplantıya dair detayları Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu anlattı:

"Fenerbahçe'de kulüp binasında Başkan ve yöneticiler 5.5 saat yönetici yaptı. Akşamüstü ise Samandıra'ya gidildi. Teknik heyet değişikliği söz konusu bile değil. Yardımcı hoca haberleri çıkıyor, bu söz konusu değil.

Toplantının ana maddesi transfer. Takıma direkt 2-3 oyuncunun, ilk 11 seviyesinde oyuncu almamız gerektiği görüşü çıkmış toplantıda. Ocak ayında 2 banko diyorlar, 6-8 oynayabilen bir orta saha kesin, oyuncu bakıyorlar. Bir de stoper bakıyor Fenerbahçe. Bu ikisinin yanında maçlardan sonra 3. bir oyuncu transfer edip etmeme konusunda hocayla bir daha görüşecekler."

ALİ KOÇ'UN TOPLANTISININ DETAYLARI

Hamzaoğlu, Ali Koç'un Samandıra'daki toplantısının detaylarını da şöyle aktardı:

"Çok olumsuz, sert geçen bir toplantı olmamış. Yönetim bu konuda üzgün, Fenerbahçe camiası üzgün. Herkes 6-1'lik mağlubiyetin şokunu yaşıyor. O andaki tepkiler, öfkeler normal. Dün hocanın da olduğu, futbolcuların da olduğu, Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci'nin de olduğu hep beraber bir toplantı gerçekleştirmişler. Takıma olan güvenlerini dile getirdiler ve teknik heyet tarafı da şunu söylemişler; sakatlarımız düzeliyor, istediğimiz eski tempoya geri döneceğiz demişler. İsmail hoca da çok üzgün. Teknik heyet için çok olumsuz bir durum. Buradan takımı toparlayacağız diye Başkan'a verdikleri bir söz var. Başkan da size güveniyorum demişti. Trnava'yı yendiğinde Fenerbahçe yine gruptan çıkıyor. Ligde yine lider Fenerbahçe."

Spot haberleri...

Kaynak: Haber Global TV

'Bizim Çocuklar' Avusturya galibiyetini soyunma odasında böyle kutladı! O görüntüler gündem oldu Milli Takım iki eksikle çalıştı Bertuğ ve Ahmet Can'dan Avusturya maçı açıklaması: İntikam gibi görüyoruz Jose Mourinho ile Mehmet Topal bir araya geldi Kenan Yıldız, basın toplantısında Türkçe konuştu Arda Güler Çekya maçının skorunu önceden tahmin etmiş