Fenerbahçe'de sağlık ekibi değişecek mi?

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıkların ardından dile getirilen "Sağlık ekibi" tartışmalarına ilişkin kulüpten edindiği bilgileri paylaştı.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'de üst üste gelen ve uzun süren sakatlıklarının ardından 'sağlık ekibi değişecek mi?' sorusu sorulurken, kamuoyunda da bu yönde bazı iddialar ortaya atıldı.

Haber Global Spor Müdür Sercan Hamzaoğlu, bu konuda yönetimin nabzını yokladı, detayları paylaştı.

Hamzaoğlu, "Fenerbahçe yönetiminin şu anda sağlık ekibini değiştirme tasarrufu yok. Bu konuyu da gündemden çıkaralım. Fenerbahçe sağlık ekibinin raporlarında şu anda ekipten kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyor yönetim. Bunu da aktaralım" dedi.

ALİ KOÇ'UN TOPLANTISININ DETAYLARI

Hamzaoğlu, Ali Koç'un Samandıra'daki toplantısının detaylarını da şöyle aktardı:

"Çok olumsuz, sert geçen bir toplantı olmamış. Yönetim bu konuda üzgün, Fenerbahçe camiası üzgün. Herkes 6-1'lik mağlubiyetin şokunu yaşıyor. O andaki tepkiler, öfkeler normal. Dün hocanın da olduğu, futbolcuların da olduğu, Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci'nin de olduğu hep beraber bir toplantı gerçekleştirmişler. Takıma olan güvenlerini dile getirdiler ve teknik heyet tarafı da şunu söylemişler; sakatlarımız düzeliyor, istediğimiz eski tempoya geri döneceğiz demişler. İsmail hoca da çok üzgün. Teknik heyet için çok olumsuz bir durum. Buradan takımı toparlayacağız diye Başkan'a verdikleri bir söz var. Başkan da size güveniyorum demişti. Trnava'yı yendiğinde Fenerbahçe yine gruptan çıkıyor. Ligde yine lider Fenerbahçe."

FENERBAHÇE'DEN SON NOTLAR

Fenerbahçe, Süper Lig’in 14’üncü haftasında 4 Aralık Pazartesi günü Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı.

Pas çalışmalarının yapıldığı antrenman dar alanda yapılan çift kale maçlarla devam etti.

Günün tek idmanı bireysel çalışmalarla tamamlandı. Alexander Djiku koordinasyon, çabukluk ve pas çalışmalarının yapıldığı ilk bölümde takımla birlikte çalıştı.

Fred ve Ferdi ise antrenmanın tamamında takımda yer aldı. Sarı-lacivertliler, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla tamamlayacak.

Spor haberleri...

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber