Carlo Ancelotti'den flaş Arda Güler açıklaması

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, UEFA Süper Kupa'da Atalanta ile yapacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme:

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti, UEFA Süper Kupa'da oynanacak olan Atalanta maçı öncesi Real Madrid TV'ye bir röportaj verdi.

Carlo Ancelotti, Real Madrid TV'ye verdiği röportajda Atalanta'nın güçlü bir takım olduğunu söylerken rakiplerine saygı duyduklarını belirtti.

Elinde harika bir takım olduğunun altını çizen İtalyan teknik adam, "Harika bir takımdayım ama her zamanki gibi zor olacak çünkü sezonun başındayız ve oyuncuların maçlara hazırlanmak için çok az zamanları var. Biz yine de tam gaz devam ediyoruz" dedi.

Ancelotti, Mbappe'nin Real Madrid'le ilk maçına Atalanta karşısında çıkabileceğini belirtirken "Kulüpte herkes onun burada olmasından çok mutlu. Burada iyi işler yapacağından eminim" diye konuştu.

Takımda genç oyuncular denildiğinde Bellingham, Rodrygo, Vinicius gibi isimlerin kastedilmediğini belirten Ancelotti, "Ama onlar da genç, hatta Camavinga bile çok genç. Çok geleceği olan genç bir takımımız var" şeklinde konuştu.

Ancelotti, "Arda Güler ve Endrick'i gerçekten çok seviyorum çünkü çok çabuk öğreniyorlar. Talimatlara her zaman dikkat ediyorlar. Büyümek ve gelişmek istiyorlar" diyerek sözlerini tamamladı.

Sonraki Haber