Ancelotti'ye 3 isim önerildi: Biri Arda Güler

Real Madrid, Toni Kroos'un boşluğunu kapatmak için transfer yapmadı. Sorun içeriden çözülecek.

Son Güncelleme:

ABD turunu tamamlayıp İspanya'ya dönen Real Madrid, 10 yıl sonra Toni Kroos'suz bir sezon geçirmeye hazırlanıyor. Öyle ki Alman futbolcunun yokluğu takımın bütün planlarını değiştirmiş durumda.

Sorunu çözmesi beklenen isim ise İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti.

Takım için sadece kilit bir parça olmanın yanı sıra takımın oyununun kalibrasyonunu sağlayan isim olan Kroos'suz bir sezonun zor olacağını Carletto da çok iyi biliyor.

Ancak İtalyan, çözümü takım içinde bulabileceğini düşünüyor. Ona önerilen 3 isim var. Bunlardan biri sözleşmesi 1 yıl daha uzatılan Luka Modric. Geçen yıl yedek oyuncu olan Modric, şimdi Kroos'un yokluğunda bu mevkiiyi işgal edebilir. Ancak unutulmaması gereken bir şey var ki bu da geçici bir çözüm olur. Çünkü Modric'in yaşı aldı başını gidiyor. En fazla 1 seneliğine sorunu çözebilir.

İkinci seçenek ise Fede Valverde. 'Kaiser'in varislerinden olan Uruguaylı futbolcu, 8 numarayı alarak onun yerine geçebilir. Stili Kroos'unkinden farklı ve daha fazla fiziğe yönelik olan Valverde'nin oyuncu kalitesi Alman futbolcunun altında. Ancak çalışkanlığıyla bu işi kıvırabilir.

Ancelotti'ye önerilen 3. isim ise Arda Güler. Hücuma ne kadar yakınsa o kadar etkili olan Arda Güler'in müthiş sol ayağıyla Toni'nin yerine geçebilecek ideal bir isim. Son pas konusunda da alışılmışın dışında bir vizyona sahip olan oyuncu aslında zaten bu görev için transfer edilmişti ama unutmayalım Modric de 2012'de oyun kurucu olarak alınmıştı.

Sonraki Haber