Carlo Ancelotti yalvarsa da Toni Kroos'u ikna edemedi

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin emeklilik kararı alan Alman yıldız Toni Kroos'u bir sene daha futbol oynamaya devam etmesi için yalvarmasına rağmen ikna edemediği belirtildi.

Son Güncelleme:

Real Madrid'de oldukça iyi bir sezon geçirerek İspanya Süper Kupa ve İspanya La Liga'da şampiyonluk sevinçleri yaşayan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise takımıyla finale yükselmeyi başaran Toni Kroos, emeklilik kararı alarak tüm futbol dünyasını şaşkına çevirdi.

İspanyol ekibinde başkan Florentino Perez de dahil olmak üzere herkes Alman futbolcunun gelecek sezon için de kadroda yer almasını istiyordu.

İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre; Real Madrid Yönetimi ve teknik ekibi ne yaptıysa da deneyimli futbolcuyu bu kararından vazgeçiremedi.

Haberde Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Kroos'a bir sezon daha futbola devam etmesi için adeta yalvardığı fakat ikna edemediği belirtildi.

34 yaşındaki tecrübeli yıldız, ligdeki Real Betis ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Borussia Dortmund karşılaşmalarıyla birlikte Real Madrid formasını son kez giyecek. Toni Kroos, ülkesiyle EURO 2024'te mücadele ettikten sonra kariyerine resmen son verecek.

Toni Kroos'un ayrılacağını açıklamasıyla birlikte de Carlo Ancelotti önümüzdeki sezon için kadro planlamalarına başladı.

İtalyan teknik adamın, Toni Kroos'un yerinde bu sezon attığı gollerle dikkat çeken ve adından sıklıkla söz ettiren Jude Bellingham'ı oynatmayı düşündüğü belirtildi.

Sonraki Haber