Carlo Ancelotti, Rodrygo'dan savunma istedi: Bana dedi ki...

Valladolid maçı öncesi hazırlıklarını sürdüren Real Madrid'de Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Brezilyalı futbolcusu Rodrygo'dan savunma istedi.

Son Güncelleme:

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ancelotti, Rodrygo'nun sürekli Bellingham, Mbappe ve Vinicius'tan bahsedilmesinden rahatsızlığıyla ilgili paylaşım yapıp silmesiyle ilgili konuştu.

Ancelotti, Rodrygo'dan savunma istediğini belirterek "Onunla görüştüm. Ne olduğunu sordum. Bana bu paylaşım iddiasının yalan olduğunu, mutlu olduğunu ve iyi çalıştığını söyledi. Benim açımdan bir sorun yok. Bunu yorumlamaya gerek yok" diye konuştu.

Ancelotti, yeni transfer Mbappe'nin ilk defa Santiago Bernabeu Stadı'nda taraftarının karşısına çıkacak olmasıyla ilgili soruya, "Mbappe için çok güzel bir gün olacak. Taraftar onu görmek için heyecanlanıyor." dedi.

Brezilyalı yeni transfer Endrick'in henüz oynamamasıyla ilgili ise İtalyan teknik adam, "Takıma oldukça iyi uyum sağladı ve iyi durumda. Etkileyici bir kalitesi var. Takımdaki rekabeti dikkate alarak hak ettiği dakikaları alacaktır." görüşünü savundu.

Sonraki Haber